Om Elverum blikkenslagerverksted

Elverum blikkenslagerverksted er et tradisjonelt blikkenslagerfirma med en lang erfaring innen blikkenslagerfaget og er en godkjent Mesterbedrift. Det hele Starten i 1976 av Gunnar Enger. Han driftet Engers Blikkenslagerverksted as frem til sammenslåing med Per Ivar Uthus i 2001 og som ble til Elverum Blikkenslagerverksted. I alle disse årene har kvalitet stått høyt for å kunne levere god kvalitet til våre kunder. Tradisjonelt blikkenslagerarbeid og montasje av ventilasjon er noe av det vi kan tilby. Her har vi utført alt fra omlegging av nye tak på eneboliger/ driftsbygninger til utføre større prosjekter med fasader i sandwichelementer, alubond plater, korrugerte fasadeplater og legging av selvbærende takplater. Innen ventilasjon kan det være montasje av en ventilator, avsug fra et flisavsug til store industribygg, skolebygg eller leiligheter.

Våre Blikkenslagermestere og blikkenslagersvenner kan være med på å gi deg råd for å finne godeløsninger, materialvalg enten det gjelder tradisjonelt blikkenslagerarbeid eller ventilasjon.

I vår butikk kan vi produsere beslag etter dine ønsker. Vi kan tilby deg forskjellige Type tak produkter ved omlegging av tak. Kom innom vår butikk for en hyggelig fag prat

 

Vi henger i for deg..